Skrapelodd på nett

Du trenger faktisk ikke å sette deg i bilen for å kjøpe skrapelodd på nærmeste butikk eller Narvesen-kiosk lenger. Nå kan du bare sitte i ro og mak i din egen stue og surfe deg fram til et skrapelodd på nett.

casino_65723158

Her er det gevinstmuligheter i fleng – og de fungerer omtrent som andre, vanlige skrapelodd. Forskjellen er at de er digitale! Du «skraper» deg fram til vinnerlykken, som ligger skjult og bare venter på å avdekke det store spørsmålet – vinner du denne gangen?

Vi går liksom aldri lei av de gode, gamle fysiske skrapeloddene, heller, og det er alltid stas om man bare vinner 50 eller 100 kroner. Og i takt med at gevinstene blir høyere, øker også spenningen. Det er lite som har vært like populært blant nordmenn som skrapelodd, og en undersøkelse for noen år tilbake viser at vi sesongvis går til innkjøp av enda flere lodd enn normalt, spesielt rundt juletider. Men ingenting slår spenningen ved å kunne klikke seg inn på nett og finne en ny, digital utgave der man kan velge innsatsbeløp og dermed også muligheten for gevinst.

I Norge har vi en ganske morsom kultur når det gjelder dette med å vinne penger på spill og skrapelodd – det er jo egentlig det vi alle går og drømmer om – og for noen blir drømmen til virkelighet. Med skrapelodd på nett er muligheten til stede hele døgnet, så sant du har med deg en mobil eller datamaskin eller et nettbrett. Husk bare at du må bestemme deg på forhånd for hvor mye du vil satse totalt de gangene du prøver skrapelykken. Ikke gå over dette beløpet, og vær fornøyd om du vinner et lite beløp også. Og er du heldig, vinner du et fornøyelig beløp!